Over Mij

huwelijksvideograaf trouwvideo
© Jamie Neirynck

Hallo,
ik ben David!

Ik ben een huwelijksvideograaf uit België, meerbepaald Limburg maar uiteraard ook actief buiten de landsgrenzen.  Ik vind het ontzettend leuk dat je hier terecht bent gekomen en wat meer over mij wil weten.

In het dagelijks leven werk ik als IT’er voor een Belgisch telecombedrijf. Het hele videogebeuren is een leuke creatieve uitlaatklep. Al enkele jaren woon ik samen met mijn fantastische vriendin, steun en klankbord. Samen hebben we twee schatten van poezen, houden van reizen, lekker eten en samen bingewatchen op Netflix.

Volgens mijn vriendin ben ik verslaafd aan mijn gsm. Maar daardoor ben ik wel altijd snel bereikbaar. Ben ik niet aan het werk of zit ik niet op mijn gsm, dan kan je mij ofwel op de fiets in de frisse buitenlucht vinden, ofwel achter mijn Mac kennis en inspiratie op te doen (lang leve Youtube).

Net als zovelen ben ook ik fan geworden van het immens populaire padel.  Alhoewel ik nog een absolute leek ben, is het toch zeer leuk om te doen.  De drempel om ermee te beginnen is ook zeer laag en daarnaast is het sociale aspect zeker een pluspunt.

Boho huwelijk
© Suzan Fastré

Zo, genoeg over mij, laten we het nu eens over jullie hebben.
Jullie hebben trouwplannen? Leuk! En jullie willen de grote dag laten vastleggen op video? Of nog leuker: een cinematografische kortfilm die jullie liefdesverhaal vertelt? Dan is de kans groot dat ik jullie kan helpen!

Laten we eens kennismaken, zien wat ik als huwelijksvideograaf voor jullie kan betekenen en hoe we jullie grote dag op een filmische manier kunnen vastleggen zodat jullie nog vele jaren met trots die dag kunnen herbeleven.

Ons trouwfilmpje heeft iedereen ontroerd en sprakeloos gelaten. Keer op keer zijn we overdonderd! We zijn David ongelooflijk dankbaar voor deze prachtige herinnering.
trouwvideo Kelly & Maarten
Kelly & Maarten
Borgloon