Weddingplanner of niet?

Uit onderzoek toont aan dat 96% van de verloofde koppels gestresseerd raken bij het plannen van hun huwelijk. Om de stress te overkomen en de huwelijksdag zo vlot mogelijk te laten verlopen, hebben koppels meer en meer de behoefte een professionele weddinglanner in te huren. Een weddingplanner helpt de hele heisa voor en tijdens de trouwdag te voorkomen en speelt daarom een cruciale rol bij het succes van jullie huwelijksdag.

8 REDENEN OM EEN WEDDINGPLANNER IN TE HUREN:

FRISSE IDEEËN
Weddingplanners creëren dromen.  Meeste bruidjes willen dat hun huwelijk een sprookje is.  Maar hoe maken ze die droom waar?  Niet iedereen is even creatief van aard. Daarom bestaan er weddingplanners.  Professionele weddinglanners slagen er altijd in om een onvergetelijke trouwervaring te bezorgen.  Zij zullen de beste stijl voor jullie huwelijk kiezen en jullie bekendmaken met de laatste trends.

STRESS MINIMALISEREN
Het grootste voordeel van een weddingplanner is dat men van stress ontheven wordt.  Een huwelijksplanner zorgt voor de boeking van de locatie, de catering, het transport, de fotograaf en videograaf, de uitnodigingen, de bedankjes en alles wat er nog bij een trouwdag komt kijken.  Het enige wat jullie als koppel nog moeten doen, is genieten van jullie dag samen met familie en vrienden terwijl de weddingplanner voor alles zorgt.

PAS VERLOOFD, WAT NU?
Deze gratis checklist helpt jullie op weg!

TIJDSBESPAREND
Zonder dat men hoeft te denken aan die verduivelde planning, wordt alles veel makkelijker.  Daardoor is er ineens meer tijd om rustig te gaan shoppen, schoonheidssalons af te schuimen en te zorgen dat men er op de huwelijksdag perfect uit ziet.  De weddingplanner zorgt voor alle regelingen voor jou en jij moet enkel nog bezig zijn met het trouwen en niet de trouwstress.

BUDGETBEHEER
Veel koppels vermijden een weddingplanner omdat ze ervan uit gaan dat een het een kostelijke zaak is.  Een volledige misvatting want een goede huwelijksplanner zorgt altijd dat je geld uitspaart terwijl alles volgens plan geregeld wordt.  Vaak wordt het budget overschreden dankzij onvoorziene extra’s, maar een weddingplanner gaat daar professioneel mee om zonder dat het extra geld kost.

weddingplanner

BETROUWBARE LEVERANCIERS
Nog een van de belangrijkste redenen om een weddingplanner in te huren, zijn de connecties met betrouwbare leveranciers.  Dankzij de kennis van de huwelijksmarkt zorgt de weddingplanner ervoor dat de meest geschikte leveranciers voor jullie huwelijk worden aangeworven. Bijgevolg kan jullie droomhuwelijk verwezenlijkt worden.

LEVERANCIERS OP ELKAAR AFSTEMMEN
Tijdens de huwelijksdag heeft iedere leverancier een eigen rol en zijn ze allen met elkaar verbonden.  De weddingplanner ziet erop toe dat iedere leverancier op het juiste moment zijn taak vervult. Op die manier zal de huwelijksdag vlot verlopen.

HOE WORD JE HET KOPPEL WAAR IEDERE
LEVERANCIER MEE WIL SAMENWERKEN?

TOT IN HET KLEINSTE DETAIL
Een goede weddingplanner ziet geen enkel detail over het hoofd. Gaat het nu over passende jurken voor de bruidsmeisjes of het afstemmen van de bloemen op de jurk van de bruid, alles zal tot het kleinste detail door de weddingplanner geregeld worden.

PERFECTE TIMING
Aangezien een huwelijk noch overhaast noch te traag kan verlopen, is  een gepaste timing voor elk onderdeel van de dag is cruciaal.  Een weddingplanner houdt jullie bijgevolg op de hoogte van het verloop van de dag en ziet toe dat niemand niets over het hoofd ziet.


Tussen mijn aanbevolen leveranciers vinden jullie enkele weddingplanners die ik ten zeerste kan aanraden. Ze zijn heel toegewijd en leveren prachtig werk, dus zeker het bekijken waard!


MEER VAN DIT?

Vond je deze informatie nuttig? Bekijk dan zeker eens het blog overzicht en kom nog meer te weten over allerlei huwelijksgerelateerde topics!

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on print
Share on email

AANDACHT!

MOTION MEDIA gaat vanaf heden verder onder de naam ...

DE MEEST RECENTE VIDEO's EN INFO
kan men VANAF NU hier vinden: